Hoekbank XXL

Een robuuste hoekbank XXL van steigerhout!

Deze XXL hoekbank met kussens van 16 cm dik koudschuim zit werkelijk fantastisch! Hier kunt u lekker onderuit om te genieten van de rust en vrijheid. Ook leent de Hoekbank XXL zich uitstekend om vrienden en familie uit te nodigen en gezellig bij te kletsen onder het genot van een kop koffie of een lekker wijntje!

De combinatie van het verouderde steigerhout met de uitzonderlijk dikke kussens, maakt dat het ontwerp van deze steigerhouten hoekbank XXL uniek is. Binnen dit ontwerp wordt de verouderde, robuuste grofheid van het hout gecombineerd met de verfijnde luxe van de kussens. Zo heeft uw hoekbank een luxueuze, maar robuuste en stoere uitstraling als interessante toevoeging aan uw interieur!

(De afgebeelde hoekbank is in de maat A350 x B 250 cm. Deze heeft kussens van de stof 10065 NATTE DARK TAUPE) De afgebeelde kubus met kussen is niet inclusief maar los te bestellen. 

ACTIE: GRATIS HOES BIJ AANKOOP VAN HOEKBANK MET KUSSENS 

Deel dit product op uw socials
€ 995,00

Total price for characters: €0

Gratis bezorgen en monteren vanaf 500 euro

Hoekbank XXL
Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL

Afmetingen Hoekbank XXL:

 

Totale hoogte: 77 CM

Totale diepte: 100 CM

Zitdiepte met kussens: 56 CM

Zithoogte: 25 CM

Zithoogte met kussens: 41 CM

Hoogte armleuning: 59 CM

Breedte armleuning: 20 CM

Dikte kussens: 16 CM 

Steigerhouten Hoekbank XXL

Extra, extra large genieten op de hoekbank XXL van steigerhout!

Hoekbank XXL Steigerhout

XXL genieten? Maar liever in een andere XXL maat? Kijk dan hier. Dan kunt u zelf de maat kiezen die het beste bij u thuis past!

Meer informatie
Exclude Discount 0

Staat uw product er niet tussen?