Levering en retouren

DutchWood BV bezorgt alle producten bij u thuis. Grote binnenmeubelen zoals bedden, tafels en kasten worden ter plaatse gemonteerd. Levering van tuin- en buitenartikelen is tot aan de eerste deur begane grond.  Indien lift aanwezig waar de goederen inpassen worden de goederen ook boven geplaatst. Het los leveren van tuin- en buitenartikelen is in overleg ook mogelijk. 


Wij leveren met ons eigen transport door heel Nederland, België, Luxemburg, het zuidwesten van Duitsland en het noorden van Frankrijk. Levering in Nederland en België is gratis voor bestellingen vanaf € 500,00. Levering op de Waddeneilanden is ook mogelijk. De kosten hiervoor zijn op aanvraag.
Voor bestellingen in Duitsland en Luxemburg gratis vanaf €1000.
Voor bestellingen in Frankrijk en Verenigd Koninkrijk gratis vanaf € 1500.

In de week voorafgaande aan de leverweek nemen wij contact met u op over de specifieke leverdatum. Ook wordt het dagdeel (morgen of middag) genoemd waarop wij verwachten bij u te arriveren. Helaas is het onmogelijk een precies tijdstip te noemen. Er is echter wel een mogelijkheid dat onze chauffeur een half uur voor aankomst telefonisch contact met u opneemt. Wilt u hiervan gebruik maken, geef dit dan even aan ons door.


Afhalen van uw bestelling in Groot Ammers is natuurlijk ook mogelijk. Wij nemen contact op zodra uw meubel klaar staat.

Retour

Omdat de meeste meubelen op maat worden gemaakt is het niet altijd mogelijk om deze te retourneren. Neem contact op over de mogelijkheden. 
Retour ivm garantie: zie algemene voorwaarden