DUTCHWOOD

DutchWood is toonaangevend producent van steigerhouten meubelen. Het ontwerp en de uitvoering van onze prachtige collectie vindt plaats op een schitterende locatie in Groot-Ammers, tussen de weilanden en het water. Hier worden wij geïnspireerd tot het maken van prachtige meubelen. Al onze artikelen zijn pure en eigen ontwerpen. Wij willen ons onderscheiden van de massa. Meubels van DutchWood zijn voor binnen en buiten, voor iedereen!

Onze collectie bestaat uit steigerhout tuinsets, ligbedden, loungesets, banken en hoekbanken, buitenkeukens, tafels, stoelen, bedden en kasten. Voor de kinderen hebben wij ook een gehele collectie bedden, een speelhuisje en een kinderset.

Naast de verkoop van onze collectie leveren wij ook steigerhouten meubels op maat. Denk hierbij aan kastenwanden, badkamermeubelen, keukens en andere ontwerpen die u als klant zelf aan kunt dragen. Wij hebben al vele kantoren, kookstudio's, winkels, horecagelegenheden en strandpaviljoens van steigerhouten meubelen voorzien. Ook verzorgen wij regelmatig stands op beurzen.

DutchWood meubelen zijn te koop via onze webwinkel, en in onze showroom DutchWood Groot Ammers waar we u graag helpen met het vinden van Uw perfecte meubel!