Blok Loungeset

Steigerhouten Blok Loungeset

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! Deze robuuste, landelijke blokloungeset is vooraf al voor u samengesteld. Zo kunt u in één keer de hele set bestellen en heeft u automatisch een bijpassend geheel bij u thuis. De set bestaat uit een bank, twee stoelen en twee kubussen. Afmetingen Blok Loungeset van Steigerhout De afmetingen van de blokloungebank zijn 220 cm lang, 80 cm diep en 73 cm hoog. De zithoogte is 36 cm en zitdiepte is 60 cm. De afmetingen van de twee kubussen zijn 60 cm x 60 cm en 36 cm hoog. De afmetingen van de blokloungestoelen zijn 90 cm breed, 80 cm diep en 72 cm hoog. De zithoogte is 36 cm en de zitdiepte 60 cm. Bij deze blokloungeset hoort ook een kussenset voor uw optimale zitcomfort.

Deel dit product op uw socials
€ 1290,00

Gratis bezorgen en monteren vanaf 500 euro

Blok Loungeset
Blok Loungeset Blok Loungeset Blok Loungeset Blok Loungeset Blok Loungeset

Steigerhouten Blok Loungeset
UIT VOORRAAD LEVERBAAR!

Deze robuuste, landelijke blokloungeset is vooraf al voor u samengesteld. Zo kunt u in één keer de hele set bestellen en heeft u automatisch een bijpassend geheel bij u thuis. De set bestaat uit een bank, twee stoelen en twee kubussen.

 

Afmetingen Blok Loungeset van Steigerhout
De afmetingen van de blokloungebank zijn 220 cm lang, 80 cm diep en 73 cm hoog. De zithoogte is 36 cm en zitdiepte is 60 cm.

 

De afmetingen van de twee kubussen zijn 60 cm x 60 cm en 36 cm hoog.

 

De afmetingen van de blokloungestoelen zijn 90 cm breed, 80 cm diep en 72 cm hoog. De zithoogte is 36 cm en de zitdiepte 60 cm.

 

Bij deze blokloungeset hoort ook een kussenset voor uw optimale zitcomfort. 

 

Meer informatie
Exclude Discount 0

Staat uw product er niet tussen?