Hoekbank XXL

Een robuuste hoekbank XXL van steigerhout!

Deze XXL hoekbank met kussens van 16 cm dik koudschuim zit werkelijk fantastisch! Hier kunt u lekker onderuit om te genieten van de rust en vrijheid. Ook leent de Hoekbank XXL zich uitstekend om vrienden en familie uit te nodigen en gezellig bij te kletsen onder het genot van een kop koffie of een lekker wijntje!

XXL Hoekbank van steigerhout, een uniek ontwerp!

De combinatie van het verouderde steigerhout met de uitzonderlijk dikke kussens, maakt dat het ontwerp van deze steigerhouten hoekbank XXL uniek is. Binnen dit ontwerp wordt de verouderde, robuuste grofheid van het hout gecombineerd met de verfijnde luxe van de kussens. Zo heeft uw hoekbank een luxueuze, maar robuuste en stoere uitstraling als interessante toevoeging aan uw interieur!

(De afgebeelde hoekbank is in de maat A350 x B 250 cm. Deze heeft kussens van de stof Natte Dark Taupe en kost inclusief kussens en kubus met kussen 3535 euro) 

ACTIE: GRATIS HOES BIJ AANKOOP VAN HOEKBANK MET KUSSENS 

Bekijk hier de SUNBRELLA kleurenfolder voor een nog beter overzicht van de kussenstoffen.

 

Deel dit product op uw socials
€ 1195,00

Total price for characters: €0

Gratis bezorgen en monteren vanaf 500 euro

Hoekbank XXL
Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL Hoekbank XXL

Hoekbank XXL van steigerhout. Inclusief luxe kussenset bij DutchWood!

Staat uw product er niet tussen?