The Big One

The Big One! Ja dat is deze Buitenkeuken, hij heeft alles! The Big one heeft genoeg plek voor je kamado maar zeker ook voor al je tools, servies, ingrediënten, noem het maar op!

The Big One is dé ideale buitenkeuken voor de BBQ liefhebber Hij is is speciaal voor de kamado van The Bastard ontworpen. Met een open voorkant zodat je de kamado goed kan blijven bedienen.

The Big One is gemaakt van stoer staal in combinatie met robuuste houten panelen. Dit zorgt voor een unieke maar vooral stoere look. Kies voor een blad van keramiek om je buitenkeuken helemaal af te maken zoals op de foto. Liever geen keramiek? Ga dan voor een stalen blad. 

The Big One staat op wielen zodat je hem makkelijk verplaatsen. Weet je zeker dat je The Big One op 1 plek houd kun je ook kiezen voor de optie zonder wielen. The Big One heeft dan stalen poten die feilloos bij de rest van de buitenkeuken passen. 

Het belangrijkste van een buitenkeuken is natuurlijk de BBQ of kamado! Het is mogelijk om je eigen kamado in deze buitenkeuken te plaatsen, heb je die nog niet? Niet getreurd! We hebben namelijk de prachtige kamados van The Bastard die perfect in The Big One passen! Kies zelf je favoriete model en uitstraling. 

Stel zelf je ideale Buitenkeuken samen! Met The Big One heb je altijd Big fun!!

Thermisch gemodificeerd hout

Het gebruikte hout in de buitenkeuken is Thermisch gemodificeerd. Onder thermisch gemodificeerd hout verstaan wij hout dat een bepaalde warmtebehandeling heeft ondergaan. Het hout wordt tot ongeveer 200 graden verhit, zonder de toevoeging van chemische middelen. Het gaat hierbij vaak om zachthout, wat door dit proces een veel langere levensduur krijgt. De verwachte levensduur is ongeveer 20 jaar. Daarna is het ook eenvoudig weer te vervangen.

Deel dit product op uw socials
Aanbieding € 4160,00 Standaard Prijs € 5200,00

Gratis bezorgen en monteren vanaf 500 euro

The Big One
The Big One The Big One The Big One The Big One The Big One The Big One The Big One The Big One The Big One The Big One The Big One The Big One The Big One The Big One The Big One

Specificaties: The Big One

 

- Stalen frame
- Breedte x diepte: 73 x 200 CM
- Speciale plek voor kamado 
- Opbergvak onder kamado
- 2 Opbergvakken met kastdeur en 3 legplanken

Meer informatie
Exclude Discount 0

Staat uw product er niet tussen?