The Bastard Urban Small

The Bastard Urban Small is de perfecte kleine kamado BBQ voor thuis voor de kleinere porties eten. De small is qua formaat klein, maar de prestaties zijn dat zeker niet. Met deze The Bastard kunt u alles wat ook op de grotere versies kan, alleen dan in het klein. Gemakkelijk om bijvoorbeeld even snel een steak te grillen. The Bastard kamado's zijn gemaakt van industrieel keramiek. De keramische barbecues van The Bastard staan bekend om het perfect vasthouden van warmte, een constante temperatuur en een goed te regelen luchtcirculatie. 

Maak van iets kleins iets groots. Door het kleine formaat is The Bastard Small gemakkelijk overal mee naar toe te nemen, en zorgt hij tegelijkertijd voor dat culinaire topkwaliteit op elke plek mogelijk wordt. Met z’n tweeën bij de camper of op de boot, maak je outdoor beleving compleet door op avontuur te gaan met The Bastard Small. De complete vernieuwing van het model zorgt ervoor dat dit nu de mini versie is van al onze modellen. Deze Bastard is geschikt voor 2-3 personen

De Bastard Urban Small kan ook als tafelbarbecue gebruikt worden. Het stevige metalen onderstel wordt standaard meegeleverd. Het keramiek is bestand tegen hoge temperaturen waardoor er vele kookmethodes mogelijk zijn. U kunt grillen, roken, stomen, bakken en low-slow barbecueën met The Bastard. Met The Bastard maakt u in een handomdraai overheerlijke en malse vlees-, vis- of groente- gerechten met een pure smaak zoals u alleen bij The Bastard proeft. 

Iedere Bastard is uniek door de handgemaakte afwerking. Keramiek is een natuurproduct waardoor er variaties zijn in de donkere kleur en de structuur hiervan. De Urban Bastard laat meer kleurvariaties zien dan de Bastard met een glanzende afwerking. De afgebeelde kleur kan afwijken van de werkelijkheid. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. 

 

Nu tijdelijk met gratis montage!

Waarom The Bastard kopen bij DUTCHWOOD?

  • Bezorgen met eigen bezorgdienst
  • Montage door professionals
  • Geleverd waar jij dat wenst
  • Leverdatum en tijdstip in overleg
  • Goede service
  • Bijna altijd alle producten uit voorraad leverbaar
Deel dit product op uw socials
Aanbieding € 389,00 Standaard Prijs € 449,00

Gratis bezorgen en monteren vanaf 500 euro

The Bastard Urban Small
The Bastard Urban Small The Bastard Urban Small The Bastard Urban Small The Bastard Urban Small The Bastard Urban Small The Bastard Urban Small The Bastard Urban Small The Bastard Urban Small The Bastard Urban Small

Specificaties The Bastard Urban Small

 

- Doorsnede: 32 cm
- Doorsnede grillrooster: 26 cm
- Hoogte met/zonder onderstel: 64/46 cm
- Gietijzeren topventilatie schijf
- Gemakkelijk te openen met het scharniersysteem
- Extra dik (5 mm) roestvrijstalen grillrooster
- Bamboe handvat
- Thermometer
- Metalen onderdelen van gehard staal
- Gietijzeren kolenrooster
- Eenvoudig mee te nemen

Meer informatie
Exclude Discount 0

Staat uw product er niet tussen?