Steigerplanken op maat

Steigerplanken op maat

Bestel hier de losse steigerplanken direct online. Heeft u een speciale wens neem dan contact op. Wij maken de steigerplanken graag voor u op maat!

Op voorraad
As low as € 3,00

Gratis bezorgen en monteren vanaf 500 euro

Steigerplanken op maat
Steigerplanken op maat Steigerplanken op maat Steigerplanken op maat Steigerplanken op maat

Wat zijn steigerplanken?

Steigerplanken zijn planken die normaal in de bouw op de steigers worden gebruikt. Het gaat om een zeer snelgroeiende dennenhoutsoort (vuren). Dit heeft voor het hout tot gevolg dat het zeer lange en flexibele vezel heeft waardoor het hout niet snel breekt. Tevens groeien de gekapte bomen zeer snel weer aan. Gedroogde, verouderde steigerplanken worden door ons veel gebruikt om meubels van te maken wat het hout hierdoor tot een goed te recyclen en groen product maakt.Door de lange en zachte vezel ontstaan er weinig splinters. De splinters die ontstaan zijn vrij zacht en eenvoudig te verwijderen.Kijk rustig rond op onze website voor alle mogelijkheden.

Gedroogde, verouderde steigerplanken. De prijs is  6 euro per strekkende meter. De steigerplanken zijn ongeveer 19,5 cm breed en 3 cm dik.
Wilt u de planken afhalen in Groot Ammers? Geef dan tijdig uw bestelling door. We zorgen er dan voor dat deze voor u klaar staat

Heeft u grote aantallen nodig? Bel of mail voor een prijsopgave.

Meer informatie
Exclude Discount 0

Staat uw product er niet tussen?