DUTCHWOOD

DutchWood, een toonaangevend producent van steigerhouten meubelen. Wij bevinden ons op een inspirerende locatie in Groot-Ammers, omringd door weilanden en water, waar wij prachtige collecties ontwerpen en produceren. Onze meubelen zijn puur en uniek, en onderscheiden zich van de massa. Onze meubelen zijn voor binnen en buiten, voor iedereen!

Onze collectie omvat steigerhouten tuinsets, ligbedden, loungesets, banken, hoekbanken, buitenkeukens, tafels, stoelen, bedden en kasten. Wij hebben ook een complete collectie kindermeubelen, waaronder bedden, een speelhuisje en een kinderset.

Naast de verkoop van onze standaardcollectie, bieden wij ook op maat gemaakte steigerhouten meubelen, waaronder kastenwanden, badkamermeubelen, keukens en andere op maat gemaakte ontwerpen. Wij hebben al vele kantoren, kookstudios, winkels, horecagelegenheden en strandpaviljoens voorzien van onze steigerhouten meubelen. Wij verzorgen ook regelmatig stands op beurzen.

Onze meubelen zijn te koop via onze webwinkel of in onze showroom in Groot-Ammers, waar onze deskundige medewerkers u graag helpen bij het vinden van uw perfecte meubel.