The Bastard Urban Large Solo

Model 2022.
The Bastard Urban Large Solo is de wat stoerdere versie van de Large Solo. Het is niet alleen een aanwinst voor jou en je gezin, maar ook voor je tuin. Met deze ideale grootte zet jij elk culinair gerecht op tafel voor het hele gezin en al je vrienden. Hij is gemaakt voor de echte kookliefhebbers, geen wonder dat de Large onze bestverkochte Bastard is.

Iedere Bastard is uniek door de handgemaakte afwerking. Keramiek is een natuurproduct waardoor er variaties zijn in de donkere kleur en de structuur hiervan. De Urban Bastard laat meer kleurvariaties zien dan de Bastard met een glanzende afwerking. De afgebeelde kleur kan afwijken van de werkelijkheid. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

De kamado heeft meer dan genoeg ruimte om te grillen en het vernieuwde Dutch design ziet er prachtig uit. Met deze Bastard kunt u slowcooken, koken, bakken, roken en grillen. Compleet met onderstel, zijtafels, plate setter, RVS houtskoolmand en RVS asbak lifter. Deze Basterd Urban Large is groot genoeg voor een groep mensen zodat je iedereen van je geweldige kook kunsten kan laten genieten! Het grilrooster haaft een diameter van 49 cm! Daar past echt alles op! De Large is ideaal voor groepen van 2-8 personen. 

Het grillrooster van The Bastard Large is van extra dik (7 mm) roestvrijstaal gemaakt. Met de gietijzeren precisie-top is de temperatuur in de kamado nauwkeurig en eenvoudig te regelen. Het scharniersysteem zorgt ervoor dat The Bastard super makkelijk is te openen, en te sluiten. Met deze handige accessoires bent u in één keer klaar om aan de slag te gaan met The Bastard.

The Bastard is gemaakt van industrieel keramiek. De keramische barbecues van The Bastard staan bekend om het perfect vasthouden van warmte, een constante temperatuur en een goed te regelen luchtcirculatie. Het keramiek is bestand tegen hoge temperaturen waardoor er vele kookmethodes mogelijk zijn.

Nu tijdelijk met gratis montage!

Waarom The Bastard kopen bij DUTCHWOOD?

  • Gratis bezorgen met eigen bezorgdienst
  • Montage door professionals
  • Geleverd waar jij dat wenst
  • Leverdatum en tijdstip in overleg
  • Goede service
  • Bijna altijd alle producten uit voorraad leverbaar
Deel dit product op uw socials
Aanbieding € 1199,00 Standaard Prijs € 1349,00

Gratis bezorgen en monteren vanaf 500 euro

The Bastard Urban Large Solo
The Bastard Urban Large Solo The Bastard Urban Large Solo The Bastard Urban Large Solo The Bastard Urban Large Solo The Bastard Urban Large Solo The Bastard Urban Large Solo

Specificaties The Bastard Urban Large Solo

 

- Doorsnede: 57 cm
- Doorsnede grillrooster: 49 cm
- Extra dik roestvrijstalen rooster (7 mm)
- Gietijzeren topventilatie schijf
- Bamboe handvat
- Keramische vuurkorf en vuurring
- Thermometer
- Metalen onderdelen van gehard staal
- Plate setter met twee losse halfronde stenen voor combinatie van meerdere BBQ-technieken.
- RVS Houtskoolmand
- RVS Ash lifter, om gemakkelijk as te verwijderen

Meer informatie
Exclude Discount 0

Staat uw product er niet tussen?