The Bastard Urban Medium

The Bastard Urban Medium is de wat stoerdere versie van de Medium. The Bastard Medium is gemaakt voor iedereen, want dit model past in elke tuin. Het is een eyecatcher zonder dat hij overdreven aanwezig in de tuin staat. Er zijn geen beperkingen door het formaat, en je kunt gerust al je kook creativiteit kwijt. Dus, nodig je buren of vrienden uit en laat zien wat deze barbecue allemaal te bieden heeft. Deze kamado is ideaal voor 2-6 personen.

Iedere Bastard is uniek door de handgemaakte afwerking. Keramiek is een natuurproduct waardoor er variaties zijn in de donkere kleur en de structuur hiervan. De Urban Bastard laat meer kleurvariaties zien dan de Bastard met een glanzende afwerking. De afgebeelde kleur kan afwijken van de werkelijkheid. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

De barbecue heeft meer dan genoeg ruimte om te grillen en het vernieuwde Dutch design ziet er prachtig uit. Met deze Bastard kunt u slowcooken, koken, bakken, roken en grillen. Compleet met onderstel, zijtafels, plate setter, RVS houtskoolmand en RVS asbak lifter. Het grilrooster heeft een diameter van 42 cm! Daar past echt alles op! Door het onderstel op wielen is de Bastard ook makkelijk te verplaatsen 

Het grillrooster is van extra dik (6 mm) roestvrijstaal gemaakt. Met de gietijzeren precisie-top is de temperatuur in de kamado nauwkeurig en eenvoudig te regelen. Het scharniersysteem zorgt ervoor dat The Bastard super makkelijk is te openen, en te sluiten. Met deze handige accessoires bent u in één keer klaar om aan de slag te gaan met The Bastard. 

The Bastard is gemaakt van industrieel keramiek. De keramische barbecues van The Bastard staan bekend om het perfect vasthouden van warmte, een constante temperatuur en een goed te regelen luchtcirculatie. Het keramiek is bestand tegen hoge temperaturen waardoor er vele kookmethodes mogelijk zijn.

Nu tijdelijk met gratis montage!

Waarom The Bastard kopen bij DUTCHWOOD?

 • Gratis bezorgen met eigen bezorgdienst
 • Montage door professionals
 • Geleverd waar jij dat wenst
 • Leverdatum en tijdstip in overleg
 • Goede service
 • Bijna altijd alle producten uit voorraad leverbaar
Deel dit product op uw socials
Aanbieding € 1199,00 Standaard Prijs € 1349,00

Gratis bezorgen en monteren vanaf 500 euro

 The Bastard Urban Medium
 The Bastard Urban Medium The Bastard Urban Medium The Bastard Urban Medium The Bastard Urban Medium The Bastard Urban Medium The Bastard Urban Medium

Specificaties The Bastard Urban Medium 

 

- Doorsnede: 48 cm
- Doorsnede grillrooster: 42 cm
- Extra dik roestvrijstalen rooster (6 mm)
- Gietijzeren topventilatie schijf
- Bamboe handvat
- Keramische vuurkorf en vuurring
- Thermometer
- Metalen onderdelen van gehard staal
- Plate setter met twee losse halfronde stenen voor combinatie van meerdere BBQ-technieken.
- RVS Houtskoolmand
- RVS Ash lifter, om gemakkelijk as te verwijderen

Meer informatie
Exclude Discount 0

Staat uw product er niet tussen?