Garantie op meubels

Garantie op steigerhouten meubels.

5 Jaar garantie op alle meubelen*
5 Jaar garantie op kussens

* Voor tuinmeubelen geldt dit alleen voor met  coating behandelde meubelen. Deze dienen wel jaarlijks nabehandeld te worden. Voor andere behandelingen of onbehandelde buitenmeubelen geldt een garantie van 1 jaar. 

Indien u onverhoopt binnen de garantieperiode aanspraak moet maken op de garantievoorwaarden, kunt u ons hierover informeren via info@dutchwood.nl. Na telefonisch contact komen wij het product bij u ophalen. Hierbij dient u uw aankoopbewijs te overleggen. Na productcontrole zal worden overgegaan tot reparatie of vervanging.

 

Retourkosten
De retourkosten vallen tijdens de garantieperiode volledig onder de garantie. Schade als gevolg van onredelijk gebruik of gebruik voor commerciële doeleinden vallen niet onder de garantie.

Mocht u klachten hebben die buiten de garantietermijn vallen, schroom dan niet en neem contact met ons op zodat wij kunnen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.


Garantie op kussens
De garantie beschermt de oorspronkelijke koper als meubelstoffen van Sunbrella® onbruikbaar zouden worden door verlies van kleur of kracht bij normaal gebruik en weersomstandigheden.

De garantie geldt tot vijf jaar na de aankoopdatum. Deze garantie geldt alleen voor Sunbrella Indoor & Outdoor Furniture meubelstoffen. 

DutchWood zal de koper gratis een nieuwe evenwaardige stof van Sunbrella leveren om de onbruikbaar geworden stof te vervangen. Het restant van de oorspronkelijke garantie gaat over op de vervangstof.