Boerderijbed Fien en Teun

AANBIEDING! op=op

We hebben nog enkele bedden op voorraad staan die weg mogen voor de helft van de prijs. De allerlaatste stuks en op=op!

Dromen doen we niet alleen in de nacht! Fien en Teun’s Boerderijbed is de droom van ieder kind!


Het prachtige Boerderijbed van Fien en Teun lijkt precies op het Fien en Teun Boerderijtje op het Vakantiepark Molenwaard, alleen dan nu bij jou thuis! Het stapelbed van steigerhout heeft 2 plekjes voor je vrij. Je kunt dus boven op de eerste verdieping slapen en beneden op de begane grond. Of je deelt het bed natuurlijk met een broertje, zusje, vriendje en/of vriendinnetje. Gezellig!

Het is elke keer een feest om naar boven te klimmen op de mooie stevige trap. Beneden is het erg leuk om de luikjes open of dicht te doen. Het bed heeft ruimte voor 2 matrassen met matrasmaat 90x200cm. Het stapelbed is inclusief 2 lattenbodems.

Op het Boerderijbed staat natuurlijk het Fien en Teun logo. Zo kan iedereen zien dat het een echt Fien en Teun Boerderijbed is! Wil je boven in het bed ook kunnen kijken naar Fien en Teun?

 

Deel dit product op uw socials
Aanbieding € 595,00 Standaard Prijs € 1195,00

Gratis bezorgen en monteren vanaf 500 euro

Boerderijbed Fien en Teun
Boerderijbed Fien en Teun Boerderijbed Fien en Teun Boerderijbed Fien en Teun Boerderijbed Fien en Teun Boerderijbed Fien en Teun Boerderijbed Fien en Teun Boerderijbed Fien en Teun Boerderijbed Fien en Teun Boerderijbed Fien en Teun Boerderijbed Fien en Teun

Jouw slaapkamer wordt een plek om van te dromen; in de nacht en overdag!

 

Afmetingen:
Hoogte 220 cm
Breedte 213 cm
Diepte inclusief hekje 190 cm

Diepte zonder hekje 160 cm (bed 96 + trapje)

 

Informatie over het steigerhouten stapelbed
De prachtige Fien en Teun bedden worden gemaakt en geleverd door DUTCHWOOD. DUTCHWOOD is partner van Van Hoorne Entertainment en komt uit dezelfde polder als Fien en Teun. Er wordt uitsluitend nieuw steigerhout voor dit bed gebruikt, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het hout een warme uitstraling krijgt. Het steigerhout wordt extra geschuurd, zodat het kindvriendelijk is. Houd rekening met het feit dat het alsnog ruwer is dan gelakt hout of MDF. Het stapelbed wordt gemonteerd met schroeven die direct in het hout worden geschroefd. Zoals elk puur houtproduct kan het gaan werken en komt er heel soms harsvorming voor. De harsvorming gaat heel snel weer over hoor.

 

Afleveren & monteren
Een nieuwe, mooie plek om te slapen; dat is een groot feest! Om het een leuk feest te houden, komt DutchWood jouw bed gewoon bezorgen en monteren! Laat het spierballenwerk dus maar aan ons over! Vooraf word je geïnformeerd op welke dag het bed bezorgd wordt. Onze monteurs van DutchWood brengen het bed naar de gewenste slaapkamer en ter plekke wordt deze in elkaar gezet. Heb je ook matrassen besteld of heb je die al in huis? Zorg dan dat ze klaarstaan, dan kan de monteur deze gelijk in het bed leggen.

Meer informatie
Exclude Discount 0

Staat uw product er niet tussen?