U bent uitgelogd Uw account Login Om producten te kunnen bestellen heeft u een account nodig. Registreren Maak een nieuw shop account aan
Contact
 » »Tafel Industrieel Vierkant

Prijs berekening

A: {{ summary.PriceMatrix.Width | decimal }} B: {{ summary.PriceMatrix.Height | decimal }}

€ {{summary.Price | decimal}}

Gratis bezorgen en monteren vanaf 500 euro!

Delen met anderen

U kunt uw keuze delen met de anderen, kopieer gewoon de onderstaande link en plak het waar u maar wilt:

Tafel Industrieel Vierkant

Steigerhouten tuintafel Industrieel Vierkant

Indien u op zoek bent naar een aanvulling voor buiten of binnen in uw industriele interieur, is dit een geweldige eettafel. Echter past dit prachtige design ook heel goed in andere stijlen thuis. Zo heeft deze robuuste look de eigenschap om de aandacht te trekken en een stevige, stoere plek in te nemen binnen elk interieur. Het is een prachtige eettafel die door de strakke lijnen ook buiten de landelijke interieurstijlen perfect terecht kan.

Stevige stoere tafel van steigerhout en staal

De Tafel Industrieel Vierkant heeft een geweldig stoer karakter. Binnen dit ontwerp komen de robuuste materialen geheel tot hun recht door het gebruik van de strakke, stevige lijnen van een vierkant in het onderstel. Het stalen, vierkanten onderstel staat als een huis. Maakt een statement. Daarbij geeft het prachtige steigerhouten tafelblad van 5 cm dik een zowel landelijk als stoere touch binnen het design. Door de speciale behandeling en poedercoat afwerking is deze uitstekend geschikt voor buitengebruik. We geven zelfs 5 jaar garantie op het onderstel!

AFMETINGEN
Stel uw product samen!
cm
cm
Vul uw gewenste maten in volgens de afbeelding. 
Deze tafel is standaard 78 cm hoog.
Uw eigen DutchWood bij u thuis!

{{ attributeValue.Name }}
{{ attributeValue.CalculatedPriceValue | extrasValuePriceFilter: "":'€'}}
{{ attributeValue.Description }}

{{ attributeValue.Name }}
{{ attributeValue.CalculatedPriceValue | extrasValuePriceFilter: "":'€'}}

{{ attributeValue.Name }} {{ attributeValue.CalculatedPriceValue | extrasValuePriceFilter: getTranslation('SPA-PRODUCT-PRODUCT_EXTRAS_PRICE') + ": " : '€'}}

We hebben alle gegevens voor uw meubel. Klik op bestellen om het bestelproces te voltooien. Wij bezorgen en monteren gratis bij bestelling vanaf 500 euro!

10/19/2021 6:21:53 PM