U bent uitgelogd Uw account Login Om producten te kunnen bestellen heeft u een account nodig. Registreren Maak een nieuw shop account aan
Contact
 » »Picknicktafel Steel
Picknicktafel Steel
Dutch Wood
Dutch Wood

UIT VOORRAAD LEVERBAAR!

Een prachtige picknicktafel met moderne uitstraling voor buiten! De picknicktafel heeft een gepoedercoat zwart staal onderstel met houten tafelblad (fsc)
Speciaal ontwikkeld voor buiten gebruik. De afmetingen zijn H 75 x B 210 x D 145 cm.

Het tafelblad van de Picknicktafel Steel is vervaardigd uit snelgroeiend Afrikaans zachthout genaamd Thermo Ayous. Het Ayous is FSC gecertificeerd hout en dus afkomstig uit goed beheerde bossen. Omdat Ayous hout een open celstructuur heeft, kan het perfect thermisch verduurzaamd worden doormiddel van een behandeling met stoom of hitte zonder gebruik van chemicaliën. Het hout wordt tot wel 215° Celsius verwarmd. Door het “bakken” is Thermo Ayous beter bestand tegen vocht, uitzonderlijk stabiel en zal het jaren onderhoudsvrij blijven (Duurzaamheidsklasse I). Nadat het Ayous hout thermisch is behandeld, heeft het een mooie moderne en warme uitstraling en verandert door weersinvloeden om dan geleidelijk aan egaal te vergrijzen (net zoals tropisch hardhout). Het hout kan je eventueel behandelen met een olie voor buitenhout om de originele kleur te behouden.

De poot heeft een X-vorm, en is gemaakt van een mat zwart gepoedercoat stalen buisframe van 80 mm x 80 mm. De afstand tussen de poten is 162 cm. De breedte van het zitgedeelte is 26,6 cm.

De montage van dit product is eenvoudig zelf te doen. Voor 75 euro extra, kunnen wij de tafel bij afleveren ook gelijk voor u monteren. Dit kunt u aangeven bij het afronden van de bestelling. 

995,00 795,00
BTW 21%

Deel deze pagina

9/22/2021 12:02:33 PM