<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=520107751661990&ev=PageView &noscript=1"/>
U bent uitgelogd Uw account Login Om producten te kunnen bestellen heeft u een account nodig. Registreren Maak een nieuw shop account aan
Contact

Hoogslaper Traphuis

Een stoer steigerhouten Hoogslaper met een geweldig groot bureau eronder van wel 2 meter! De Hoogslaper Traphuis is niet standaard, maar heeft een leuke afwerking aan het hoofd- en voeteneinde.

Hoogslaper Traphuis? Perfect voor jou!

Deze hoogslaper is heerlijk voor echte stoere tieners. Alle ruimte doordat je hoog in de lucht slaapt en tegelijkertijd een bureau waar iedereen jaloers op is. Het blad is wel 2 meter breed, dus genoeg plek voor al jouw spulletjes! En wil je jouw bed een andere look geven? Hang dan wat leuks aan de trapgevel; gelijk een ander gezicht. Je zal het zien!
 » »Hoogslaper Traphuis
Hoogslaper Traphuis
Dutch Wood
Dutch Wood
Stoere tieners opgelet! De steigerhouten Hoogslaper Traphuis is echt iets voor jou!

Heb jij gewoon alle ruimte nodig als je huiswerk maakt of aan het knutselen bent? En heb je eigenlijk nooit ruimte genoeg? Dan is de Hoogslaper Traphuis perfect voor jou! Je hebt genoeg plek voor al jouw spullen op dit bureau van wel 2 meter breed! Daarnaast is het niet zo'n standaard hoogslaper, omdat het gemaakt is van stoer steigerhout en ook nog eens een gave afwerking heeft aan het hoofd- en voeteneinde. 

Precies wat jij in gedachte had, is het niet?

Afmetingen: 214 cm x 97 cm x 230 cm 
Matrasmaat: 90 cm x 200 cm
595,00
BTW 21%
Main attribute group
214 cm x 97 cm x 230 cm

Deel deze pagina

Onze suggesties
4/15/2021 8:52:00 AM