<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=520107751661990&ev=PageView &noscript=1"/>
U bent uitgelogd Uw account Login Om producten te kunnen bestellen heeft u een account nodig. Registreren Maak een nieuw shop account aan
Contact

Een gewoon steigerhouten bed, maar dan met een leuke trapgevel! Dit Bed Traphuis heeft de omvang van een gewoon bed, maar heeft een speciaal hoofdeinde om jouw kamer net wat op te fleuren. Dit bed past bij elke stijl in jouw kamer! Dus wil je na een tijdje toch een andere stijl in je kamer? Dat is heel simpel! Het Bed Traphuis is perfect om te toveren tot een andere stijl. Je kunt bijvoorbeeld aan de trapgevel een gave slinger hangen in de nieuwe stijl van jouw kamer. De 'trapjes' van de trapgevel kan je ook goed gebruiken om kleine spulletjes op te zetten of hang er een leuk fotolijstje aan. Of draai je bed eens om en gebruik de trapgevel als voeteneind! Jarenlang plezier van het Bed Traphuis door het aan te passen aan elke leeftijd!

Afmetingen: 214 cm x 97 cm x 110 cm (hoofdeinde) / 60 cm (voeteinde) Matrasmaat: 90 cm x 200 cm

 » »Bed Traphuis
Bed Traphuis
Dutch Wood
Dutch Wood
Een gewoon steigerhouten bed, maar dan met een leuke trapgevel! Dit Bed Traphuis heeft de omvang van een gewoon bed, maar heeft een speciaal hoofdeinde om jouw kamer net wat op te fleuren. Dit bed past bij elke stijl in jouw kamer! Dus wil je na een tijdje toch een andere stijl in je kamer? Dat is heel simpel! Het Bed Traphuis is perfect om te toveren tot een andere stijl.
395,00
BTW 21%
 

Deel deze pagina

4/20/2021 5:41:16 PM