<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=520107751661990&ev=PageView &noscript=1"/>
U bent uitgelogd Uw account Login Om producten te kunnen bestellen heeft u een account nodig. Registreren Maak een nieuw shop account aan
Contact
Pocketveer matras 90 x 200 x 14 cm.Een Pocketvering matras junior met afneembare badstof hoes uit de collectie van ABZ matrassen speciaal voor kinderen. Een uiterst flexibel en ondersteunend matras dankzij de meer dan 160 afzonderlijk verpakte veren die onderling met elkaar verbonden zijn. Hierdoor ontstaat een soepele 'vervorming' op de plaatsen waar de meeste lichaamsdruk is. M.a.w. daar waar nodig voegt uw matras zich naar uw lichaam om er de noodzakelijke plaatselijke ondersteuning te geven. Dit ligcomfort wordt nog eens versterkt door het aanbrengen van de lagen H.R. soft schuim. Door de 'openheid' van de veren is de vochtregulatie verzekerd. De hoezen zijn doorstept met een warmteregulerende laag en, om het verwisselen te vereenvoudigen, aan vier zijden voorzien van een rits.
 » »Matras Pocketveer Junior BS 90x200x14 cm
Matras Pocketveer Junior BS 90x200x14 cm
Dutch Wood
Dutch Wood
Pocketvering matras junior met afneembare badstof hoes uit de collectie van ABZ matrassen speciaal voor kinderen. Een uiterst flexibel en ondersteunend matras dankzij de meer dan 160 afzonderlijk verpakte veren die onderling met elkaar verbonden zijn. Hierdoor ontstaat een soepele 'vervorming' op de plaatsen waar de meeste lichaamsdruk is. M.a.w. daar waar nodig voegt uw matras zich naar uw lichaam om er de noodzakelijke plaatselijke ondersteuning te geven. Dit ligcomfort wordt nog eens versterkt door het aanbrengen van de lagen H.R. soft schuim. Door de 'openheid' van de veren is de vochtregulatie verzekerd. De hoezen zijn doorstept met een warmteregulerende laag en, om het verwisselen te vereenvoudigen, aan vier zijden voorzien van een rits.
200,00
BTW 21%
 
Main attribute group
90 x 200 x 14 cm

Deel deze pagina

4/20/2021 5:33:42 PM