The Bastard Compact

The Bastard Compact

Thuis een The Bastard, overal een The Bastard. The Bastard Compact is gemakkelijk mee te nemen en biedt genoeg ruimte om te barbecueën voor een groep van 4 tot 5 personen. Het formaat is wat klein, maar de prestaties zijn dat zeker niet. Met deze The Bastard kunt u alles wat ook op de grootste versie kan, alleen dan wat kleiner. Gemakkelijk om bijvoorbeeld even snel een steak te grillen. The Bastard Compact wordt geleverd met plate setter en RVS houtskoolmand.

Het compacte formaat van The Bastard is eenvoudig mee te nemen zodat u op elke plek kunt BBQ'en. Het vernieuwde onderstel zorgt ervoor dat The Bastard Compact altijd stabiel en stevig op zijn plek staat. 

The Bastard is gemaakt van industrieel keramiek. De keramische barbecues van The Bastard staan bekend om het perfect vasthouden van warmte, een constante temperatuur en een goed te regelen luchtcirculatie. Het keramiek is bestand tegen hoge temperaturen waardoor er vele kookmethodes mogelijk zijn. U kunt grillen, roken, stomen, bakken en low-slow barbecueën met The Bastard. Met The Bastard maakt u in een handomdraai overheerlijke en malse vlees-, vis- of groente- gerechten met een pure smaak zoals u alleen bij The Bastard proeft.

Deel dit product op uw socials
€ 599,00

Gratis bezorgen en monteren vanaf 500 euro

The Bastard Compact
The Bastard Compact The Bastard Compact The Bastard Compact

Specificaties The Bastard Compact 

- Doorsnede: 43 cm
- Doorsnede grillrooster: 33 cm
- Hoogte 60 cm
- Inclusief plate setter en RVS houtskoolmand
- Gietijzeren topventilatie schijf
- Extra dik (5 mm) roestvrijstalen rooster
- Bamboe handvat
- Keramische vuurkorf en vuurring
- Thermometer
- Stabiel onderstel

Meer informatie
Exclude Discount 0

Staat uw product er niet tussen?