The Bastard Dutch Oven & Griddle Medium

The Bastard Dutch Oven & Griddle Medium, de ultieme aanvulling op de hele set. Van winterse stoofpotten tot eigen gebakken zuurdesem van The Bastard, het kan allemaal. 

De Bastard Dutch Oven & Griddle Medium is een product van The Bastard waarmee je gemakkelijk en op hoge temperaturen vlees, vis of andere producten kan braden. Niet alleen dat, maar ook heerlijke soepen en stoofpotten kun je klaarmaken in de Bastard Dutch oven & griddle. Nog een voordeel, de deksel kan gebuikt worden als griddle om de stukken vlees even op aan te bakken voor ze de pan in gaan.

Door de gerechten klaar te maken in deze pan op jouw Bastard zorg je ervoor dat jouw gerechten een heerlijke rokerige smaak krijgt. De braadpan is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen. Het product is gemaakt van pre-seasoned gietijzer. Dit betekent dat de pan vooraf ingebrand is met plantaardige olie, waardoor de pan gelijk klaar voor gebruik is. De pan zal wel door veel gebruik steeds prettiger werken en betere kookresultaten geven. De pan hoef je enkel schoon te maken met warm water. Bovendien kan je de pan met water laten koken om hardnekkige bakresten te verwijderen. Met deze pan kook je de heerlijkste gerechten op je Bastard!

Behoud de kwaliteit van de pan met de Cast Iron Care spray

Share:
€ 55,95
The Bastard Dutch Oven & Griddle Medium
The Bastard Dutch Oven & Griddle Medium

The Bastard Dutch Oven & Griddle M

Specificaties: 

- Diameter: 26 cm
- Kleur: zwart
- Materiaal: Gietijzer
- Hoogte: 14 cm
- Gewicht: 4 kg
- Inhoud: 3 L

Weitere Informationen
Exclude Discount 0

IST IHR PRODUKT NICHT DA?