The Bastard Aniversary edition Large

The Bastard Aniversary edition Large 

The Bastard viert zijn 10e verjaardag en met onze Anniversary Bastard kun je meedoen aan het feest! Met deze speciale limited edition Ceramic Barbecue willen we terugblikken op een fantastisch decennium van grillen en de wereldwijde groei van zijn gemeenschap. Om onze roots te vieren, gaan we Back to Black met alle onderdelen in onze favoriete kleur. Je raadt het al, zwart!

 

Het Anniversary model wordt geleverd met een aangepaste zwarte thermometer, zwarte demper en een tint zwart die we nog nooit eerder op een van onze modellen hebben gebruikt!

De nieuwe, matte, glazuurlaag laat aan jouw BBQ-vrienden zien dat je in het bezit bent van een Collectors Item.

We konden de viering echter niet stoppen met deze coole functies. De Anniversary Bastard wordt ook geleverd met een 7 mm roestvrij stalen grillrooster, deflectorstenen, een houtskoolmand, asemmer en precisiekap.

Daarmee is de Anniversary Bastard het middelpunt van ons verjaardagsfeestje!

Iedere Anniversary Edition is voorzien van een unieke " dogtag". Door op deze website het nummer van jouw " dogtag"  achter te laten, maak je kans op speciale BBQ-ervaring.

Wat dat is maken we in 2023 bekend. Wat we wel kunnen verklappen is dat het de moeite waard is om mee te doen!

De barbecue heeft meer dan genoeg ruimte om te grillen en het vernieuwde Dutch design ziet er prachtig uit. Met deze Bastard kunt u slowcooken, koken, bakken, roken en grillen. Compleet met onderstel, zijtafels, plate setter, RVS houtskoolmand en RVS asbak lifter. Deze Basterd Urban Large is groot genoeg voor een groep mensen zodat je iedereen van je geweldige kook kunsten kan laten genieten! Het grilrooster heeft een diameter van 49 cm! Daar past echt alles op! De Large is ideaal voor groepen van 2-8 personen. 

Share:
Angebot € 1079,20 Standartpreis € 1349,00
The Bastard Aniversary edition Large
The Bastard Aniversary edition Large The Bastard Aniversary edition Large The Bastard Aniversary edition Large The Bastard Aniversary edition Large The Bastard Aniversary edition Large

The Bastard Aniversary edition Large

 

Specificaties

- Doorsnede: 57 cm
- Doorsnede grillrooster: 49 cm
- Hoogte 127 cm (inclusief onderstel)
- Extra dik roestvrijstalen rooster (7 mm)
- Gietijzeren topventilatie schijf
- Onderstel
- Zijtafels
- Bamboe handvat
- Keramische vuurkorf en vuurring
- Thermometer
- Metalen onderdelen van gehard staal
- Plate setter met twee losse halfronde stenen voor combinatie van meerdere BBQ-technieken.
- RVS Houtskoolmand
- RVS Ash lifter, om gemakkelijk as te verwijderen

 

 

Weitere Informationen
Exclude Discount 0

IST IHR PRODUKT NICHT DA?