The Bastard VX Large Solo

Elk kookavontuur begint met een recept en zelfs het beste recept kan veranderd worden. DIt is het begin van iets nieuws, de start van een nieuwe creatie. Dat is de filosofie van The Bastard. Neem iets goeds, probeer te verbeteren, daag jezelf uit en maak het nog beter. Dat is de Bastard VX. 

THE BEST CONTROL
De nieuwe top cap van The Bastard VX kan gebruikt worden voor perfecte temperatuur controle. Draai de deksel van de top cap om en verhoog de luchtstroom zonder het bovenste gedeelte te hoeven verwijderen. 

YOU CAN HANDLE
De verbeterde ergonomische handgreep met gepoedercoate heavy duty beugels van geperste RVS.

THE EVERLASTING HINGE
De scharnier van The Bastard VX is geoptimaliseerd voor inbouw in je buitenkeuken of je tafel. Zijn sterke hefvermogen maakt het hanteren makkelijker dan ooit tevoren. 

MODERN NEW LOOK
Ook de termometer heeft een nieuw ontwerp. De zwarte thermometer is een voorbeeld van waar functie en stijl elkaar omarmen. 

ALWAYS IN CONTROL
Efficient en nauwkeurig, de klep van de Bastard VX heeft een dubbele schuifdeur. Het unieke platte ontwerp is modulair, waardoor het kostbare keramiek volledig onaangetast blijft. 

MEGA STRONG FIREBOX
Mooi van buiten én van binnen! Grotere Ash Bucket en Charcoal Basket voor langere grill-sessies. Door de meerdere stukken te gebruiken minder breekbaar en makkelijk te vervangen.

STYLE MEETS FUNCTION
Kwalitatieve bamboe, gecombineerd met een nieuw ontworpen stalen frame en een speciaal ontworpen

Share:
Angebot € 1695,00 Standartpreis € 1949,00
The Bastard VX Large Solo
The Bastard VX Large Solo The Bastard VX Large Solo The Bastard VX Large Solo The Bastard VX Large Solo The Bastard VX Large Solo The Bastard VX Large Solo The Bastard VX Large Solo The Bastard VX Large Solo The Bastard VX Large Solo The Bastard VX Large Solo The Bastard VX Large Solo The Bastard VX Large Solo The Bastard VX Large Solo

Specificaties The Bastard VX Large solo

 

- Doorsnede: 57 cm
- Doorsnede grillrooster: 49 cm
- Extra dik roestvrijstalen rooster (7 mm)
- Gietijzeren topventilatie schijf
- Bamboe handvat
- Keramische vuurkorf en vuurring
- Thermometer
- Plate setter met twee losse halfronde stenen voor combinatie van meerdere BBQ-technieken.
- RVS Houtskoolmand
- RVS Ash lifter, om gemakkelijk as te verwijderen

Weitere Informationen
Exclude Discount 0

IST IHR PRODUKT NICHT DA?